EEN (NIEUWE) WEBSITE? WAAROM

Heb je wel echt een (nieuwe) website nodig. Dat vraagt iedere ondernemer zich wel eens af. ‘Zonder website ging het toch ook’ of ‘waarom zou je hem moeten vernieuwen, de huidige werkt toch ook gewoon’. In deze blog vertellen we waarom een website handig is, up-to-date moet zijn en soms vernieuwd moet worden.

Visitekaartje
We zullen het cliché gelijk gebruiken; De eerste indruk is het belangrijkst. Jouw website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Nieuwe consumenten zullen die ook als eerste bekijken. Waardoor ze een beeld kunnen vormen van jouw dienst of product en de drempel om het bedrijf te benaderen meteen lager is.

Vindbaarheid
Elke toekomstige klant zal je bedrijf, product of dienst tegenwoordig eerst opzoeken op internet. En wanneer hij deze niet kan vinden, zal hij naar een ander gaan. Dus door je online aanwezigheid heb je de mogelijkheid om je (potentiële) klantenkring te vergroten.

Informatie
Buiten het vergroten van je klantenkring kan je de bestaande klanten ook op je website meer informatie geven en dat ondersteunen met video en of fotografie. Maar je kan ze ook doorlinken naar andere pagina’s. Waardoor ze nog meer informatie krijgen en je ze zo overhaalt om (meer) diensten of het producten bij jou af te nemen.

Contact
Ook als het bedrijf gesloten is, ben je alsnog bereikbaar. De bezoeker krijgt, door de navigatie en door de onderwerpen die te zien zijn, toch de informatie die hij of zij nodig heeft. Daarbij krijg je ook de mogelijkheid om een boodschap door te geven of iets aan te prijzen, wat op dat moment relevant is.

Inzicht
Buiten het verstrekken van informatie of het aanprijzen van je dienst of product geeft een website jou ook veel informatie. Gegevens van de bezoekers kunnen jou laten zien hoeveel bezoekers er op de website zijn, waar ze allemaal op zoeken en naar kijken, hoe ze op jouw website komen en nog veel meer. Hierdoor kan je de website daarop aanpassen of verbeteren na verloop van tijd.

Bekijk ook andere ingrediënten

Alle smaken bij elkaar

Dekkerssound - www.nordinlouwagie.nl

DEKKERSSOUND – Website

projectie - www.nordinlouwagie.nl

NORDIN – projectie

Wil jij ook je website laten bouwen, vernieuwen of verbeteren?
Neem snel contact met Nordin op

Menu