ONZE KIJK

Nordin streeft ernaar om de beste grafische vormgevers te zijn. Voor ons is het niet alleen werk maar ook een hobby. Door plezier te hebben in je werk, kan je boven jezelf uitstijgen. Voor ons is er niets leuker, dan bedrijven te helpen groeien met behulp van onze onze vormgeving. Samen met onze creatievelingen leveren we elke keer weer een buitengewoon staaltje werk af. Elke nieuwe case is een nieuwe uitdaging, waar we een nieuwe kijk op geven en de klant verassen met onze ontwerpen.

Evelo fiets - www.nordinlouwagie.nl grafisch vormgever

DIT DOEN WIJ

Grafisch vormgeven
Jouw bedrijf heeft een visie en een missie. Deze twee schakels maken wij visueel. Door deze visualisatie geef je jouw bedrijf een identiteit die jouw doelgroep aanspreekt.

Website
Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf, zonder fysiek contact. Hier zien jouw klanten het hoe, wat en waar van jouw bedrijf. Uiteraard wordt jouw website helemaal ingericht op basis van jouw bedrijfsidentiteit.

Onderhoud
De website is af, maar dan… Vaak wordt de website na realisatie al snel verwaarloost en wordt er niet meer naar om gekeken. Nordin houdt voor zijn klanten de website up to date en zorgt dat deze blijft passen bij de tijdsgeest.

Videografie
Wat is er lekkerder dan een instructie video kijken in plaats van lezen. Dit is één van de voorbeelden waar video een uitkomst kan bieden. Dit kan natuurlijk in de vorm van real life video of animatie. Samen kijken we wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Projectie
Hoe tof is het om een video te zien die niet op je tv word afgespeeld, maar op een taart of een tafel. Dit is je kans om jouw video nog beter te laten opvallen bij je klanten.

Fotografie
Een foto geeft je de kans om een heel verhaal te vertellen in één oogopslag. Van portretfoto’s tot bedrijfsfoto’s bij Nordin kan je terecht. Maar denk hierbij ook aan foto manipulatie met onze creative (tot gekke) ideeën.

Realiseren
Na al het ontwerpen ligt daar het resultaat! Maar wat moet je er nu mee? Wij zetten het om naar drukwerk in alle vormen, formaten en materialen. Van visite kaartjes tot raamstickers. Nordin verzorgt dit voor jou.

Relatiegeschenken
Daar sta je dan op de beurs met je verhaal. Versterk dat verhaal met een relatiegeschenk gemaakt door Nordin. En geef een persoonlijk, vriendelijk of ludiek geschenk mee aan jouw prospect.

Verder staan wij natuurlijk altijd op voor een uitdaging.

ONS RECEPT

Nordin gaat voor jou stap voor stap te werk. We beginnen met een gesprek om te inventariseren wat de doelstellingen zijn van het ontwerp en wat jouw visie er op is. Soms hebben klanten een goed beeld van hun wensen, zo niet, dan helpen wij daarbij. Vervolgens komt er een brainstorm over de opdracht en wordt het een en ander op papier gezet. Daarna starten wij met het vormgeven van de opdracht. Na de eerste ontwerp-ronde, gaan we verder met jou in gesprek en word jouw feedback op het ontwerp toegepast. Tot slot maken we alles klaar om naar de drukker te sturen en waarborgen we de kwaliteit van dat werk. Het drukwerk word vervolgens bij het adres afgeleverd wat je ons hebt opgegeven. Wanneer je geen drukwerk hebt besteld krijg je netjes de hoge kwaliteit bestanden zodat je er zelf mee aan de gang kan.

Evelo fiets - www.nordinlouwagie.nl grafisch vormgever
Menu