WAT HEB IK AAN EEN HUISSTIJL

Je huisstijl, brand of corporate identity, het komt allemaal op hetzelfde neer. Hoe presenteert jouw bedrijf zich naar de consument toe? Onder je huisstijl vallen vele dingen:

  • Visitekaartjes
  • Briefpapier
  • Enveloppen
  • Auto bestikkering
  • Kleding
  • Website
  • Etc.

Maar wat er ook bij hoort, waar veel mensen niet over nadenken, is hoe jouw bedrijf spreek met de consument. Is dat bijvoorbeeld met jij of u, in het Engels of in het Nederlands, zakelijk of los. Dit alles samen bepaalt het imago van jouw bedrijf.

Wat heb ik aan een huisstijl dan?

Door jouw huisstijl helemaal aan te passen aan de uitstraling die jij wilt, laat je de consument zien dat je anders bent dan de concurrent. Ook zorgt jouw huisstijl voor een stuk herkenning. Door een bepaalde kleur of element vaak terug te laten komen gaat de consument zich daaraan hechten en het verbinden met jouw bedrijf. Hierdoor denken ze onbewust elke keer aan jou bij het zien daarvan. Een goed voorbeeld hiervan is de herkenbaarheid van die gele m. Die iedereen van heinde en verre herkend.

En verder..

Door een huisstijl te laten ontwikkelen maak je het jezelf ook gemakkelijk. Bij de huisstijl zitten bepaalde richtlijnen waar elk design zich aan moet houden. Daardoor kan je sneller een uiting in elkaar zetten en zo design kosten besparen. Daarbij is het wel belangrijk om die richtlijnen te bewaken en er zo min mogelijk vanaf te wijken. Daardoor wek je elke keer een stukje vertrouwen en vergroot je jouw herkenbaarheid.

Wat kan Nordin voor mij betekenen?

Nordin gaat samen met jou in gesprek om alle normen en waarden van jouw bedrijf te bepalen. Met die informatie gaan wij aan de slag om een passende vormgeving te maken. Bij dat proces word je natuurlijk nauw betrokken. Vervolgens krijg je een huisstijl handboek waar alles tot in detail in is vastgelegd en zelfs de grootste digibeet nog iets kan vormgeven in de stijl van het bedrijf.

Bekijk ook andere ingrediënten

Alle smaken bij elkaar

Evelo - www.nordinlouwagie.nl

EVELO – Creatieve uiting

de-kerk-tumb

DE KERK – BRANDING

Heb jij ook een huisstijl nodig?
Neem snel contact met Nordin op

Menu